De Gele Hoed treedt op in de hele regio. Zo gaven wij concerten in Leiden, Oegstgeest, Noordwijk , Noordwijkerhout, Voorhout, Hillegom en op diverse lokaties in de Haarlemmermeer. Maar ook in ons eigen dorp, de gemeente Lisse, waren er uitvoeringen in de Grote Kerk, in kasteel Keukenhof en ook in het voorjaar tussen de tulpen in Keukenhof. Verder in het
Huys Dever en in museum De Zwarte Tulp. Maar natuurlijk ook in andere zalen en kerken in de gemeente.

Buiten de regio traden wij op in de Oude Kerk in Delft met z’n prachtige akoestiek, in de Waalse Kerk in Amsterdam en op een lokatie op de Zuidhollandse eilanden. Ook werden we uitgenodigd om naar Wales te komen; daar gaven wij een prachtig concert in Machynlleth. Ook hier zijn filmpjes van te bekijken en te beluisteren. Zou u het leuk vinden als wij een keer bij u komen zingen? Neem dan contact met ons op.

 

Onze aankomende optredens zijn:

 • di
  20
  dec
  2016
  20:00Kerk Veldhorststraat 48 te Lisse

  Verstild en stralend.
  Muziek in Kersttijd.

  A capellakoor De Gele Hoed, onder leiding van Micheline de Rooy, zingt samen met Mirna Ackers (dwarsfluit) en Talitha Mugge (harp)

  toegang: €5
  kaarten aan de zaal en via tel. 0252-413133

 • za
  08
  okt
  2016
  hele dagLisse

  Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober staan ca. 40 huiskamers in Lisse open voor kunst, cultuur en muziek. Alle optredens zij gratis en duren max. 30 minuten.